Szex.Egészség

Ez történik, ha eltörsz egy péniszt

“A péniszek leginkább megcsalás közben törnek stresszes körülmények között” – írta Andrew Kramer, urológus, aki a 2007 és 2011 között kezelt betegeiből indult ki, akik közül minden második “faroktörött” éppen csalta a házastársát, amikor a szörnyű baleset megesett. A stresszes körülmény elsőre nem egyértelmű, hiszen pont azért is jó a szex, mert nincs közben stressz. De itt arra kell gondolni, hogy a faroktörés általában valamilyen extrém helyen – legalábbis nem az ágyban történik, hanem kocsiban, liftben, nyilvános vécében. A lovagló póz a legrizikósabb, de az anál szex és a kutyapóz is gyakran tör péniszeket, legalábbis gyakrabban, mint más szexpózok.

Állítólag ilyenkor egy pukkanó-recsegő hangot lehet hallani, érezni pedig egy erős nyilallást lehet.

Ilyenkor barlangos testet körülvevő kötőszöveti tok – latinul szépen tunica albuginea  – reped meg. A péniszben nincsen csont, szóval nem az törik el. Szépen be is vérik az egész, és mindenképpen orvoshoz kell vele menni, bármilyen cikinek is tűnik. A kezeletlen pénisztörés merevedési zavarokhoz, krónikus péniszfájdalomhoz, vérzéshez, és péniszelferdüléshez is vezethet, szóval tényleg semmi vicces nincs benne. Ha súlyos, akár meg is műthetik, de nem kell mindig.

Ha fotót is szeretnétek egy törött péniszről, akkor kattintsatok ide, de lehet, hogy nem annyira fontos törött péniszt látni.

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

(1) Hozzászólás

  1. […] Ez történik, ha eltörsz egy péniszt […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.