Szex.Tippek

“Nyalogassam-e a heréket orális szex közben vagy csak használjam a kezemet?”

Először is erősen ajánlott, hogy legyen hozzá kedve az ember lányának vagy fiának, ímmel-ámmal nem lehet faszt szopni. Ismét az a legfontosabb szabály, hogy nincs szabály, viszont a közös megegyezés, és a párbeszéd a nemi betegségek elleni védekezésről kötelező.

Aztán vannak az olyan alapkérdések, hogy a fogaddal vigyázz, mert egy jól célzott harapással szép sérüléseket lehet okozni. Persze, ha erre van igény, az megint egy másik kérdés.

És ahogy a puncinyalós cikkben cikkben is írtam, meg sok másikban, a felek közötti kommunikáció a legfontosabb ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen.

Gyorsan vagy lassan csináljam? Fokozatosan? Meddig kapjam be? Használjam-e a kezemet vagy sem? Nyalogassam-e a heréket vagy inkább análisan izgassam közben a pasim? Vagy ilyen sorrendben? Lenyeljem? Kiköpjem? Hova élvez? Az arcomra? A seggemre?

Hú, nagyon sok az eldöntendő kérdés!:)

És erre a választ csakis az tudja, aki az érintett. Szóval beszéljetek, figyelj a jelekre, és ne legyél szégyenlős!

Van egy nagyon klassz amerikai oldal, az O.school, most az ő oktató videójuk néhány fontos pontját fordítom le nagyjából.

  • A szakértő elmutogatja, hogy az ott a kezében egy élethű pénisz, és a péniszhez tartoznak a herék is.
  • Azt mondja, most nem tér ki a herékre, de az orális szexből ne hagyjátok ki, ha van rá igény.
  • Aztán megmutatja a makkot, és beszél a körülmetélt és a körülmetéletlen farok közötti különbségről, és arról, hogy ha mindkét típus merev, akkor nincs köztük különbség. (Ha van erről tapasztalatotok, jöhet a komment, jöhet az e-mail a szexsuli@szexsuli.hu címre.)
  • És ezek után jön az a rész, amikor megmutatja az úgynevezett kantárt, ott a pénisz fejénél, és elmondja, hogy hogy a kantárra és a makkra érdemes koncentrálni, mert ezeken a részeken van a legtöbb idegvégződés.
  • A szakértő aztán kitér arra, hogy a herék és az ánusz közötti rész a gát, ami szintén egy érzékeny rész, és a külső ingerlése (dörzsölés, simogatás, nyomás) stimulálja a prosztatát. Persze lehet belsőleg is, ennek a technikájáról majd egy másik cikkben írok.

 

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.